Blog Sakinleri

19 Kasım 2014 Çarşamba

Madame Coco ve English Home Alışverişi; Çeyiz Ganimetleri

madamecoco,madamecocoindirim,madamecocokupa,kupa,englishhome,englishhomeindirim,yapayçiçek,çeyizalışverişi,çeyiz
Sürekli gözü tabakta çanakta olan ben için evimin yakınında hem Englishhome,hem Özdilek,hem Karaca hem de Madamecoco bulunması gerçekten bulunmaz nimet.
Üstelik hepsi birbiriyle rekabet halinde olduğundan hemen hemen her hafta belirli ürünlerde güzel indirimler oluyor.Bu indirimleri de kaçırmamaya çalışıyorum ki ,malumunuz çeyiz dediğin ucu bucağı olmayan bir şey,bütçeyi de fazla zorlamayayım.

englishhome,englishhomeindirim,yapayçiçek,çeyizalışverişi,çeyiz
 Bu hafta aldıklarıma bakacak olursak üstte gördüğünüz yapay çiçekler englishhome'dan.Ortalama bir adeti 6-7-8-9 lira olarak değişiyor.Totalde 46 lira tuttu.
özdilek,misafirhavllusu,havlusepeti,indirim,çeyiz,pembehavlu,
 Bazıları eminim gereksiz bulacaktır ama Başak burcu olmamaın da verdiği detaycılıkla ,böyle misafir havlusu,el havlusu gibi ufak tefek şeyleri seviyorum.Sepet ve havlular Özdilek'ten.Sepetin 3 farklı rengi daha vardı ;gri,siyah ve krem.Havlular el havlusu;yumuşacık.Yıkanınca kendini bozar mı bilmem ama şu an için dokusu çok güzel.Tanesi 3,75 olmalı.
Real,Migros,Kipa gibi bol gıda dolu hipermarketleri seviyor olmamın tek sebebi;züccaciye reyonları.Bazen gerçekten inanılmaz fiyatlara harika ürünler satın alabiliyorsunuz.Bu çay takımı ki ;benim çeyizimin ilk çay takımı olur kendileri, 11 ya da 12 lira idi.İki takım alıp çeyize eklendi.Real'de bulabilirsiniz.

 İşte en sevdiğim parçalardan biri;bu hafta indirime giren madamecoco kupalar.Sitesinde yazdığına göre normalde 40 (!) liraymış ama bu hafta için 9,90'a düşmüş.Şu anki fiyatına diyecek yok;gerçekten çok uygun.Ama normal koşullar altında 40 lira eder mi derseniz;kesinlikle etmez.
madamecoco,madamecocoindirim,madamecocokupa,kupa,englishhome,englishhomeindirim,yapayçiçek,çeyizalışverişi,çeyiz
Kalitesi güzel,ince porselen.Baskıları canlı.Ve hemen hemen tüm madamecoco mağazalarında hınca hınç bir dolu çeşiti mevcut.Haydi kızlar indirimler hala devam ederken siz de kaçırmayın bu parçaları.

1 yorum: