Blog Sakinleri

30 Mart 2013 Cumartesi

Çorbada Senin de Tuzun Bulunsun...

 
 Bizler ki şanslı çocuklar...Şehrin göbeğinde,bin türlü imkan elimizde büyüdük.Kitaplarımız oldu,onlarca,yüzlerce belki.Çoğunu gereksiz gördük,açıp kapağını okumaya üşendik.Cilt cilt ansiklopedileri süs olarak kullandık,depolarımızda yıllarca beklettik.Şimdi tanımasak ta birilerine faydamız olabilecekken neden sen de destek olmuyorsun?

Bugün okuduğum maille bir şeyler yapmam gerektiğine karar verdim ve destek olursanız bir sürü çocuk sizin gönderdiğiniz kitaplarla bilgi dağarcığını genişletecek.Mail aynen şöyleydi;

                                                                  *******
Merhabalar,
Geçen sene blog yazarlarının desteği ile bir köy okuluna kütüphane kurduk. Bu sene de farklı bir köy okuluna kütüphane kurmak istiyoruz. Bunun için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Projemizi geniş kitlelere ulaşmasını sağlamak için blogunuzda-twitter hesabınızda vs projemizle ilgili yazı yazar, duyuruda bulunursanız çok sevinirim.
                                                                           
Böyle bir istek karşısında nasıl sessiz kalabilirim ki?Bırakın koli koli kitap saklamayı ve siz de destek olun.Ben de bugün itibariyle kitap toplamaya başlıyorum :)Oradaki çocukların sevincini şimdiden tahmin edebiliyorum.Kargoyla kitap gönderecek olanlar lütfen takip numarasını ve kargo bilgilerini Mahmut Bey'e mail atsın.


Okul Müdürü: İbrahim KURUCAN
Tel: 0 505 820 0687


Proje Sorumlusu: Mahmut ADIN (Sınıf Öğ.)
İletişim: mahmutadin@hotmail.com
Web site: www.kitapkolik.net/
Facebook: www.facebook.com/kitapkolikler
Twitter: /NergisliOkul
OKUL ADRESİ:
NERGİSLİ CUMHURİYET İLKOKULU
REYHANLI/HATAY
* Köy okulu olduğumuzdan dolayı kargoyla ilgili bazı sıkıntılar olabiliyor. Bu yüzden okulumuza kitap gönderirseniz eğer kargo bilgilerini mail-twitter ile bildirirseniz seviniriz.

MAHMUT ADIN / SINIF ÖĞRETMENİ

Detaylı bilgi için: http://www.kitapkolik.net/koy-okulu-kitap-toplama-kampanyasi/

Twitter: /NergisliOkul

Mail: mahmutadin@hotmail.com




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder