Blog Sakinleri

15 Mayıs 2012 Salı

Dünyanın En yaşlı Modeli; Daphne Selfe


Daphne Selfe,83 yaşında olmasına rağmen yaşıtlarına taş çıkartıyor.Yaşlandığı bir gerçek ama hala bir çok modelden fit görünüyor.Moda hakkında kısa bir söyleşi yapmışlar ve gençlik dönemindeki modanın çok daha masum çok daha şık olduğunu söylemiş.
Şu günlerde moda adı altında absürt kıyafetler gözümüze gözümüze sokulsa da unutmamak gerekiyor ki;moda kendine yakıştırdığındır .


Daphne Selfe,hiç bir zaman botoks ihtiyacı duymamış,ayrıca estetiksiz ve tamamen doğal.Daha 60 yaşında olup ah vah eden büyüklerimiz örnek alabilir.Tabi sağlık sorunu olmadığı halde sırf etrafındakilere naz yapanlara sözüm :)



Bu arada görüyorsunuz kızlar nasıl da cildinde lekeler olmuş.Tabi yaşlılık ta etken ama güneş ve solaryum cildi mahvediyor!Mümkün oldukça solaryum kullanmayın,saatlerce güneşte ıstakoz gibi yanmayın!Ne olursa olsun hala iyi görünüyor.


Daphne Selfe 83 Model Picture
Dolce & Gabbana, Tata-Naka ve Michiko Koshino gibi markalara modellik  yapan Daphne Selfe,aynı zamanda Olay ve Nıvea reklamlarında da yer almış.Güzelliğini neye borçlu bilmiyorum ama sağlıklı beslendiği ve spor yaptığı her halinden belli.

1 yorum: