Blog Sakinleri

14 Aralık 2011 Çarşamba

Eskiyen Ayakkabı Tabanı

229518885_ucehdiwh_c_large
  Ayakkabılara olan tutkumuz malum.Yığınla para döker,dolabımızın en güzel köşesinde saklarız.Ama bir iki giydikten sonra tabanında renk değişmeleri olur,verdiğimiz onca paraya içimiz acır.Hepimiz bakımlı,süslü kızlarız.Hiç olmayanımızın evinde bile bir tane simli ojesi vardır.

  O canım ojeyi,ayakkabı tabanıma kullanmam diyen varsa o ayrı.Ama tabana sürdüğümüz zaman ya da beyaz tutkalla,ayakkabımıza uygun renkte bir simi boca ettiğimizde böyle bir görüntü oluşacak .Var mı denemeye niyet eden ? :) (Kullanılacak oje bol simli olmalı ve ojeyi uygulamadan baz olarak rakı beyazı bir oje sürülürse daha güzel bir sonuç alınır.Ama benim tavsiyem ;beyaz tutkal ve paket sim )Beyaz tutkal 1 lira falan minik boyları ,simlerin de resimdeki boyutları 0.75 hatta 0.50 ye alanlar bile var :)12'li paketleri de toptancılarda 5 lira :)

2 yorum:

  1. ama ben ojelerine bayıldım markasını numarasını söylermisinnn

    YanıtlaSil
  2. Cemrecim;buradaki tırnaklardaki paket toz sim ve alt baz rakı beyazı ya da şeffaf oje,ayakkabıda olan da toz sim ve beyaz tutkal ama chına glaze'in çok hoşuna gideceğini düşündüğüm ojeleri de var sitesinden bakabilirsin :)

    YanıtlaSil