Blog Sakinleri

17 Kasım 2011 Perşembe

Ajda Pekkan ve Twist

Yalçın Ayaydın sahibi olduğu moda markasının yeni koleksiyonunu Ajda Pekkan'ın katıldığı bir basın toplantısıyla tanıttı.


 Ajda Pekkan bu işi pek sevdi değil mi ? :)Tasarladığı kıyafetler genellikle kendi günlük stilinin yansımaları gibi geldi gözüme.Aman aman denilebilecek çok da farklı şeyler yok gibi görünüyor.Ama tabi ki Ajda Pekkan tasarımlarını giymek  hoş bir his olacaktır.Fiyatlar konusunda bir bilgim henüz olmasa da fazla pahalı olacaklarını sanmıyorum.

Yalçın Ayaydın sahibi olduğu moda markasının yeni koleksiyonunu Ajda Pekkan'ın katıldığı bir basın toplantısıyla tanıttı.Yalçın Ayaydın sahibi olduğu moda markasının yeni koleksiyonunu Ajda Pekkan'ın katıldığı bir basın toplantısıyla tanıttı.Yalçın Ayaydın sahibi olduğu moda markasının yeni koleksiyonunu Ajda Pekkan'ın katıldığı bir basın toplantısıyla tanıttı.Yalçın Ayaydın sahibi olduğu moda markasının yeni koleksiyonunu Ajda Pekkan'ın katıldığı bir basın toplantısıyla tanıttı.Yalçın Ayaydın sahibi olduğu moda markasının yeni koleksiyonunu Ajda Pekkan'ın katıldığı bir basın toplantısıyla tanıttı.Yalçın Ayaydın sahibi olduğu moda markasının yeni koleksiyonunu Ajda Pekkan'ın katıldığı bir basın toplantısıyla tanıttı.

1 yorum:

  1. bugün tüm bloggerlarda sözleşmiş gib yanı yazı tabiki ajda ya sen hiç yaşlanmayacakmısın....

    ben yazdım bugün ajda pekkan limited collection'nı ama kuru kafa t-shırte bayıldım.

    YanıtlaSil